This website works best with JavaScript enabled
All for Joomla All for Webmasters

logo2


Tradice je tradice, a ta se nesmí porušovat, takže před poslední víkend před prázdninami se konal již 23. ročník tradiční Bull sporťácké akce STAF BULL SHOW. Ani skladba disciplín se protentokrát neměnila; pořadatelé se již řadu let drží osvědčeného programu, do kterého patří i úvodní disciplína tah břemene na čas (drag pull sprint). V kategorii fenek dominovala v této disciplíně stafbulka Ashley od Martina Aksamita, mezi psy zvítězil Ricky od Zity Bínové. Krasojízda pokračovala disciplínou Monkey track neboli Opičí dráha, kde účast sice nebyla tak hojná jako v předchozí disciplíně, ale o to kvalitnější byly běhy všech závodníků. Nejrychleji 200metrovou trať s překážkami prosvištěl Hannibal Wonderstaff s handlerem Danielem Žďárským a časem 40:39 vteřin se tak postarali o nejrychlejší čas vůbec ze všech kategorií. Ve fenách opět potvrdila svou nadvládu stafbulka Ashley.

Odpolední turnaj v přetahování (Tug of War – TOW) už nepřinesl nic překvapivého, střídali se zde standardní přetahující dvojice s kratšími i delšími časy přetahů – vždy tak trochu záleží na to,m jaké dvojice se k sobě nalosují a podle toho se také odvíjí průběh celého turnajového pavouka. Vítězkou ve fenách byla stafbulka s vtipným jménem Ponožka. U psů se probojoval na vrchol pyramidy Balthazar jr. s Petrou Franzovou. Za zmínku určitě stojí pěkný best time v kat.SBT psi. Balthazar jr. a Hannibal Wonderstaff se přetahovali úctyhodných 54:07 minut. I zde se jednalo o nejdelší čas přetahu ze všech kategorii (nevyjímaje kat. příbuzných pitbulteriérů a amstafů).

Disciplína TOW nám krásně ukončila sobotní program a nám nezbylo než rozdělat oheň a při západu slunce hodit na klacek nějaký ten špekáček a probrat proběhlou sobotu a zároveň se trošku posilnit na následující den, na poslední disciplínu, kterou byl Šplh po vertikální stěně (Wall Climbing). Ani tady se stafíci neztratili a bojovali o každý centimetr, jako lvi. U psů vyšplhal nejvýše SBT Božan s Kateřinou Polákovou a u fenek zvítězila stafbulka Cookie s Lenkou Horáčkovou. Cookie dokonce přeskočila o 5 cm i vítězného psa a s výkonem 265 cm se bezkonkurenčně mezi žabičkami stala nejlepší skokankou v kategorii SBT/BT.

Více jsme toho o víkendu nestihli, čtyři disciplíny za sobotu a neděli je jak pro soutěžící pejsky, tak pro jejich páníčky akorát. Nic se nemá přehánět a v nejlepším přestat. Takže už zbývá jen poděkovat jednak celému pořadatelskému teamu, dále všem účastníkům, pogratulovat všem vítězům a ještě jedno velké díky patří všem sponzorům, ceny byly zase parádní : MAG, SANYTOL, UNCS, FITMIN, U Pitbulla, BARFcz , GAPPAY a Hotel SOYKA / SAVOY

Sportu zdar brzo na viděnou … a děkujem, že pořád můžem 😊

Report podává Daniel Žďárský

 

Kompletní výsledky naleznete zde:

VÝSLEDKY

Kompletní fotogalerie naleznete u fotografky Ireny Vanišové zde:

FOTO DRAG PULL SPRINT

FOTO MONKEY TRACK

FOTO WALL CLIMBING

   

   

 

   

   

 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440