This website works best with JavaScript enabled
All for Joomla All for Webmasters

logo2

baner2023 SBS II.

Další ročník za námi a já si vždy říkám, vždyť už to znáš, pořádáš to tak dlouho, děláš to už vše levou zadní jako automat, ale poslední dobou se na konci nemohu rozhodnout, zdali mě to stálo více sil, než když jsme to dělali na začátku, a nebo jestli to bylo teda tou levou zadní? Asi od každého kousek a někde uprostřed je pravda. Faktem však zůstává, že máme za sebou 22. sezónu tradiční bull sporťácké akce s názvem STAF BULL SHOW, a to minimálně pro mě a pro mou bandu něco znamená, je to kus života (mého čistá půlka). Čím dál tím víc si vážím lidí, kteří mě mým životem provázejí a je jim vlastní to, co pro pesany, pro bully, pro sportovní život psů vytvářím. Cením si každého díky, každého rozumného slova … ale což nebudu se tu dojímat a sentimentálně “krafat “.

Zpět k akci, počasí nám tentokrát moc nepřálo a po většinou bylo zataženo a deštivo. Takže diváků tentokrát moc nebylo, ale i tak prošlo bránou cca 80 návštěvníků a odprezentovalo se přesně 60 aktivních teriérů typu bull. Co se týče plemene stafordšírský bulteriér, celkem ve všech disciplínách se za celý víkend zúčastnilo 29 jedinců, všichni s průkazem původu. Což je tak nějak standardní počet sportující stafbulí populace, která se na tomto typu soutěží pravidelně objevuje.

Co bych na podzimní SBS vypíchl? Jednoznačně ve mně zanechala stopu disciplína HANG TIME (zavěšení na peška na čas), to prostě nemělo chybu – hned ve třech kategorií padl nový ČR rekord. U fen v kategorie SBT padl čas 43:40 min (Glorie), kategorie psi SBT 47:01 min (Hannibal Wonderstaff). Byl to opravdu hezký závod, kdy se psi doslova překonávali výkon po výkonu – 3. místo Apík 37 min, 2. místo Carlo 43 min.

Dále se už nic fenomenálního neudálo a vše probíhalo podle plánu tak, jak jsem zvyklí, LBT team pracoval v plném nasazení (Lucka, Andulka, Miloš, Matty, Honza i noví parťáci Tom a Pip už vědí) a fotografka Irena “No” jako vždy precizní, rychlá a bezchybná.

A když se k tomu přidá parádní zázemí kynologického areálu Pesopark, tak to nemá chybu, zatím musím konstatovat, že jsem doposud nepořádal STAF bull show na lepším místě. Závodníci ukáznění se super parťáky, pesani nikdy nezklamou, to víme dávno všichni, vždycky je problém na druhé straně vodítka, ale to jsou zase takové fráze, že netřeba naší komunitě bull and teriérů vysvětlovat, každý z nás moc dobře ví, jak na tom se svým psem je. A tady vidím největší potřebu, kde zamakat, totiž sám na sobě a na práci se svým psem, na vztahu se svým psem. Toto napojení je strašně důležité, bez toho to nejde, bez toho nebude výkon, nebude dobrá práce, nebude placka, nebude zábava, nebude zkrátka nic.

Zábava pro naše psy, to je asi to slovo, kterým bych celý report ukončil. Slovo, které by nám určitě nemělo ze slovníku BULL SPORTY uniknout. Bavme se bull sporty, o to jde především.

Vítězům ještě jednou gratuluji, čest poraženým, všichni pesani klobouček, počasí nepočasí makali na 120 %, jak jsem konec konců u bullů zvyklí. RESPEKT!
Díky všem za pozornost, díky všem, kdo se jakkoliv na této akci podílel, opravdu děkuji, užívejte si ať už se svým psím parťákem, nebo bez něj, život je tak pestrý a stojí za to si to udělat hezký a celý si to prožít se vším všudy!

Za klub SBTC CZ, ČMP Bull sporty CZ a Lucky Bull Team report podává
Daniel Žďárský

Kompletní fotogalerie (Irena Vanišová).

Kompletní výsledky ze všech disciplín

 

ceny

Děkujeme za klubu SBTC CZ za pdoporu a sponzorům za krásné ceny 

Long Jump SBT feny  a frame  
 Long Jump SBT feny  A Frame feny
feny vitezkyHIGHJUMP SBT feny vitezkyHANGTIME
Feny vítězky High Jump   Feny vítězky Hang Time

Predseda moderator

Předseda klubu, moderýátor a pořadatel DŽ

 

 

 

 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440