This website works best with JavaScript enabled
All for Joomla All for Webmasters

logo2

V sobotu 2. dubna 2022 proběhl již sedmý závod podporovaný klubem SBTC CZ, z.s., v disciplíně, kterou nazýváme Treadmill Race (běh na běhacím pásu). Přihlášeno bylo celkem 19 SBT s PP. Členové klubu SBTC CZ mohli využít benefitu a závod absolvovat bez placení startovného, které za ně v plné výši hradí klub. I když podmínky závodu pro tentokrát byly celkem náročné (teplota kolem bodu mrazu, treadmilový pás ne zrovna ideálně promazaný), stafbulíci makali jako vždy naplno. Každopádně pro všechny to bylo v ten den a moment stejné a nejlepší zvítězili, jako při každém závodu. V kategorii psi dominoval Alex Crazy Garden alias „Báďa“ od Terezky Křápové. U fenek urvala vítězství moravská gladiátorka, modrá fenka „Lexi“ od Radima Vinklárka.

Výsledky:

Kategorie PSI    
Tereza Křápová Alex Crazy Garden (Báďa)  1.  místo
Zita Binová Cute Ricky 2.  místo
Ivana Kubíčková Armstrong 3.  místo
     
Kategorie FENY    
Radim Vinklárek Lexi 1.  místo
Nikol Andrlíková Ashley z Cyklonu Silesia 2.  místo
Tereza Cihlářová Abaddon is the Fate Bloody Sand Monarchy 3.  místo

Max. speed dosáhla ve fenách Lexi Radima Vinklárka – 21,8 km/h, u psů to byl Armstrong Pavla Kubíčka, ten dosahl max. rychlosti 22,8 km/h.


Kompletní výsledková listina.


Vítězům ještě jednou i zde prostřednictvím reportu gratuluji, jak za sebe, tak i za celý klub SBTC CZ a všem ostatním děkuji za účast. Byli jste skvělí a v těch podmínkách klobouček všem, kdo se zúčastnil a dorazil zabojovat. Z 41 původně přihlášených na start dorazilo 27 (počítám tedy i s kategorií APBT/AST), 13 odpadlíků nedorazilo, ať už byl důvod jakýkoliv číslo to bylo poměrně vysoké. Nicméně na podzim 26. 11. objednávám lepší mazivo i počasí a doufám, že se opět naplní kapacita a všichni se sejdeme ve zdraví a v plné síle na dalším treadmilování s pořadovým číslem VIII.

Na závěr bych chtěl poděkovat za spolupráci Matyldě Žďárské za bezchybnou přejímku a administraci, areálu Pesopark za skvělé zázemí a samozřejmě sponzorům: firmě Akinu, Canis Bull, MARP a CZ ARTS za parádní ceny. 

Sportu zdar!

Report podává Daniel Žďárský

TreadmillRace 2022 04 02 2 vitezne feny 1 TreadmillRace 2022 04 02 2 vitezne feny 2
 Vítězné fenky  Stafbulíci závěrečná fotka 
  TreadmillRace 2022 04 02 1 2mistoAshley  
Ashley z Cyklonu Silesia 2.místo  

 

 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440