This website works best with JavaScript enabled
All for Joomla All for Webmasters

logo2

Náš tým Bull sport Blovice letos v červenci uspořádal již 5. ročník závodů v bull sportech pod názvem BULL DOG SHOW BLOVICE. Druhým rokem patří náš závod do Českomoravského poháru teriérů typu bull a psi mohou získávat body jak do ČMP, tak i do klubového šampiona klubu SBTC CZ. Zároveň i letos tento 3denní závod proběhl v areálu Dog Academy Beroun.

Byl to opět víkend nadupaný bull sporty i skvělými výkony psů, jichž se přihlásilo 75. Soutěžilo se od pátečního odpoledne, kdy psi změřili své síly v high jumpu, neboli skoku vysokém. Zde bulteriérky téměř vypálily stafbuličkám rybník, když získaly první i druhé místo ve své kategorii. A prvenství Berty, celkové vítězky loňského ČMP doplnil v kategorii SBT / BT psi Carlo z Cyklonu Silesia.
Sobotní ráno po přejímce a vážení psů začala druhá disciplína, šplh po stěně (wall climbing). Šplhalo se k nebeským výškám, přičemž nejlépe se tato oblíbená disciplína jak diváky, tak soutěžícími povedla této čtveřici. Za stafbulí slečny Awesome Black Rose, za kluky opět Carlo z Cyklonu Silesia, mimochodem tento urostlý bílý pes má krásně našlápnuto na celkového vítěze letošního poháru ve své kategorii.

Odpolední zkoušení časomíry pod taktovkou Dana Žďárského proběhlo skvěle a tak se po došplhání posledních borců mohlo začít se sprinty s tříkolkou. Pro stafordšírské bulteriéry je to stále disciplína, se kterou nemají zatím tolik zkušeností, na závodech se nevidí příliš často. Proto vesměs měl vyhráno ten, kdo doběhl do cíle. Dominovala fenka Chilli, u psů stále a opět skvělý Carlo.
V podvečer už nic nebránilo začátku silové a vytrvalostní disciplíny a sice turnaji v přetahování. Psi se přetahovali až do pozdní noci. U SBT/BT fenek vybojovala první místo i best time Awesome black Rose a u psů Hannibal Wonderstaff.

Nedělní pátá a poslední disciplína A-frame už proběhla na pohodu a v super čase. Bednu vybojovali SBT/BT fena Bubble Bee a pes Teddy. Bull bojovníci, co se umístili na předních příčkách si mohli při nedělním vyhlašování slavnostně převzít svá ocenění v podobě pohárů a krásných cen od našich sponzorů. Další ročník je za námi. Jsme rádi, že na našich akcích se vždy sejde skvělá parta lidí, co je baví stejné věci a především bull sporty. Děkujeme všem, kdo se na akci jakkoli podílel ať už pomocí, účastí či sponzoringem a držíme palce všem v dalších letošních kláních v rámci boje o ty nejlepší z nejlepších psů a fen letošního ČMP a SBTC CZ.

Za team Blovice report podává Marie Schmarzová

 

  

   

 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #f_syc9 #eef77 #020614063440